ТОП САЙТА |
Последние сообщения в разделах форума |
Самые популярные темы |
Последние свежие новости |
Лучшие пользователи форума |
|
|
|
dex (10360 постов) |
|
Новости бокса
| |
admin | Дата: Сб, 04.06.2011, 21:42 | Сообщение # 1 |
 Супер-Модератор
Награды: 136
Статус: Offline
| Николай Валуев готовится стать депутатом
Согласно руководителю Петербургской городской ячейки партии «Единая Россия» Дмитрию Юрьеву, экс-чемпион мира в супертяжелом весе Николай Валуев будет баллотироваться или в Государственную Думу России, или Законодательное собрание Петербурга.
«Николай Валуев является одним из кандидатов от партии единороссов на предстоящих выборах», - говорит Юрьев, - «Николай — активный член нашей организации и принимает постоянное, и непосредственное участие в политической деятельности».
Также, по словам Юрьева, в ближайшее время Валуев примет окончательное решение - вернуться на ринг или полностью окунуться в политику.
Ш@ринг TELEGRAM @avd777 Самый качественный шаринг и IPTV!!! Подробности здесь
|
|
|
|
peresihne | Дата: Вс, 10.07.2022, 14:54 | Сообщение # 2011 |
 Супер-Модератор
Награды: 8
| ПАРКЕР НАЗВАВ ФАВОРИТА РЕВАНШУ УСИК – ДЖОШУА..Екс-чемпіон світу в суперважкому дивізіоні Джозеф Паркер (30-2, 21 KO) в інтерв'ю YouTube-каналу iFL TV заявив, що вважає чинного володаря титулів WBA, WBO, IBO і IBF Олександра Усика (19-0, 13 КО) фаворитом в майбутньому реванші з Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО).
«Це відмінний бій. Це цікаво, адже у Джошуа нова команда, і ми не зовсім впевнені, над чим він працює за лаштунками. Те, що Ентоні демонструє в соціальних мережах, не вказує людям, над чим він працює насправді і що робить за зачиненими дверима».
«Усик стане краще і вийде на бій куди більш впевненим. В даний момент я схиляюся в бік Олександра. У першому поєдинку він домінував. Якщо Усик зможе вийти на реванш з тієї ж упевненістю, яка була у нього в першому бою, то зробить свою роботу».
Компьютер думает так,как думает его хозяин.
|
|
|
|
peresihne | Дата: Вс, 10.07.2022, 14:55 | Сообщение # 2012 |
 Супер-Модератор
| В поединке с Усиком Джошуа рассчитывает на нокаут, но у меня другой прогноз, — экс-чемпион мира Вячеслав Сенченко.Реванш не будет похож на первый бой, считает эксперт.Cпортивная Украина и весь мир замерли в ожидании главного боксерского поединка года — второго боя между Александром Усиком и Энтони Джошуа. О том, каким будет этот бой "Телеграф" пообщался с бывшим чемпионом мира Вячеславом Сенченко, ныне известным тренером, готовящим ряд перспективных молодых боксеров.
Какие у вас ожидания от реванша Усик – Джошуа?
– С нетерпением ожидаю досрочную победу Усика и его вызов на бой с Тайсоном Фьюри за абсолютного чемпиона.
– Нужно ли обоим боксерам что-либо менять перед этим боем?
– Конечно, нужно что-то менять, особенно Джошуа в этом поединке, поскольку он первый бой проиграл. Усик также будет что-то менять, и его подготовка к бою будет еще более усовершенствована. Другой бой – другая картинка. Этот бой не будет похож на первый.
В чем нужно добавить Джошуа, чтобы рассчитывать на успех?
– Знаете, думаю, ему нужно быть более агрессивным, работать в атаке, где-то обострять бой, тогда у него будут шансы. Возможно, он будет навязывать силовой бой. Даю гарантию, что он будет тяжелее Усика. Пользуясь своей массой и физической силой, Джошуа попытается уйти в обострение и будет рассчитывать на досрочную победу путем своего нокаутного удара.
Как на Усика психологически повлияет война в Украине?
– Война на всех влияет психологически, Усик не исключение. Ему помогают в этом вопросе, например наш известный психолог Андрей Борисович Колосов. Усик сможет психологически справиться с нагрузкой благодаря команде профессионалов и будет в хорошей психологической форме во время реванша.
|
|
|
|
peresihne | Дата: Вс, 10.07.2022, 14:56 | Сообщение # 2013 |
 Супер-Модератор
| Британський боксер Фабіо Вордлі (14-0, 13 KO) здобув свою чергову перемогу на професійному рингу.У бою проти свого співвітчизника Кріса Хілі (9-10, 2 КО) він не мав жодних проблем і почав домінувати вже зі старту.Вордлі відправив суперника в нокдаун у першому раунді, а в другому і взагалі добив опонента.
Колишній чемпіон світу Девід Хей поділився думками про реванш чемпіона WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (19-0, 13 КО) та Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО).«Ентоні Джошуа переможе, якщо правильно налаштується. У плані фізики в нього є інструменти для цього, хоча в Усика вони теж є.Якщо Джошуа захоче провести боксерське протистояння з Усиком, йому необхідно зробити його якомога схожим на вуличну бійку. Джошуа треба тиснути на нього, штовхати його й бити.Якщо з Ентоні не знімуть очко за порушення правил, то це означатиме, що він не робив це досить старанно. Йому необхідно бити Усика та пам’ятати, що він – Ентоні Джошуа. Він може втратити набагато більше, ніж інші люди, тому що Ентоні – мішок із грошима. Потрібно дійти до абсолютної межі», – сказав Хей.Реванш відбудеться 20 серпня.
Британський промоутер, голова компанії MatchroomBoxing Едді Хірн після перемоги Дерека Чисори (33-12; 23 КО) над Кубратом Пулєвим (29-3; 14 КО) заявив, що хоче організувати третій бій свого підопічного проти Ділліана Уайта (28-3; 19 КО).Дерек говорив про бій з Уайлдером, але це небезпечно. Мені більше подобається варіант з організацією поєдинку Дерек Чісора – Ділліан Уайт III, тільки тому, що у цих двох завжди буде захоплююча бійка. Подорож триває.Хто ще? Я не знаю. У нас є Енді Руїс, Луїс Ортіс, Джо Джойс, також Даніель Дюбуа. Є безліч варіантів" – сказав Хірн.
Відеооблогер Джейк Пол вважає, що Майк Тайсон уникає бій з ним через страх відправити його в нокаут.« Не знаю, чи можу використовувати слово «здрючити», але думаю, що я переміг би Тайсона. Я серйозний як серцевий напад, оскільки цей маячний оптимізм є справжньою суперсилою.Я люблю Майка Тайсона. Я люблю Майка і його сім'ю, оскільки він відмінний хлопець, розумна людина, що взяв мене під своє крило. Я дуже вдячний йому за допомогу на початку моєї кар'єри в бою з Нейт Робінсоном в його андеркарді. Мені здається, він думає, що нокаутував би мене. Можливо, через це Майк не хоче битися зі мною. Я думаю, він хоче уникнути мого нокауту або заподіяння мені болю.Якби Тайсон знав як я хороший, то, ймовірно, наш бій відбувся б. Можливо, йому допоможе перегляд мого поєдинку. Я думаю, є дуже великі шанси на те, що я його нокаутую».
|
|
|
|
admin | Дата: Пн, 11.07.2022, 22:42 | Сообщение # 2014 |
 Супер-Модератор
| Есть одно условие. Фьюри готов возобновить карьеру
Чемпион мира по версии WBC в супертяжелом весе Тайсон Фьюри заявил, что готов вернуться в ринг ради боя с Энтони Джошуа.
По словам британца, он сделает это бесплатно, если его соотечественник одолеет Александра Усика в реванше.
«Все дело в деньгах. Мистер Бизнесмен – не боец. Я клянусь перед Богом, что если он победит Усика, то я возобновлю карьеру и подерусь с ним бесплатно. Однако мои условия таковы: я хочу драться на стадионе «Уэмбли». Хочу, чтобы вход был бесплатным и бой бесплатно показали на британском телевидении.
Я подерусь с ним в Англии, а не за границей за более высокий гонорар. Здесь и бесплатно ради людей. Я бесплатно подерусь в Англии, но не в другой стране», – сказал Фьюри.
Реванш Александр Усик – Энтони Джошуа состоится 20 августа в Джидде. В первом бою украинец уверенно выиграл по очкам.
|
|
|
|
admin | Дата: Вт, 12.07.2022, 21:29 | Сообщение # 2015 |
 Супер-Модератор
| Возвращение Деревянченко. Украинец проведет бой в конце июля
Украинский боксер среднего веса Сергей Деревянченко вернется в ринг 30 июля, когда в Нью-Йорке проведет бой против Джошуа Конли.
Поединок будет 10-раундовым. Бой пройдет в андеркарде поединка Дэнни Гарсия - Хосе Бенавидес.
30-летний Конли провел в профессионалах 21 бой. Добыл 17 побед, трижды уступил и один раз завершил поединок вничью.
36-летний Деревянченко находится на серии из трех поражений. В декабре прошлого года Сергей уступил Карлосу Адамесу.
|
|
|
|
peresihne | Дата: Вс, 17.07.2022, 10:27 | Сообщение # 2016 |
 Супер-Модератор
| Молодий американський проспект легкої ваги Райан Гарсія (23-0; 19 КО) впевнено переміг досвідченого Хав’єра Фортуну (37-4-1; 26 КО) у головному поєдинку суботи.Бій був доволі одностороннім, ініціативою володів Гарсія та повністю перегравав свого опонента. У четвертому, п’ятому і шостому раундах Фортуна регулярно опинявся на канвасі рингу. Останній раз рефері вже не витримав, дав відмашку та зафіксував перемогу Райана технічним нокаутом.
|
|
|
|
peresihne | Дата: Вс, 17.07.2022, 20:44 | Сообщение # 2017 |
 Супер-Модератор
| Анастасія Кулініч стала чемпіонкою у ваговій категорії до 48 кг
|
|
|
|
peresihne | Дата: Вс, 17.07.2022, 20:56 | Сообщение # 2018 |
 Супер-Модератор
| Чемпіон світу у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі (32-0-1, 23 KO) в інтерв’ю DAZN заявив, що готовий битися з британцем Дереком Чісорою (33-12, 23 KO):Як тільки у мене був бій, Чісора сказав: «Я виберу іншого хлопця». Отже, Дерек може поцілувати мене в дупу, і якщо я його побачу, то він отримає по обличчю. Після бою він прийшов на афтепаті і почав вдімовлятися, придумав мільйон виправдань. Зрештою, ви не робите цього зі своїми друзями. Якщо ви з кимось дружите, ви його підтримуєте. Ти йдеш зі своїм другом, а не з іншим хлопцем, який тобі ще й не подобається.
Після того, що він зробив, підтримуючи Ділліана Вайта, жадав мого нокауту, ставив на це свій будинок і інше, наскільки він був впевнений у собі, ми більше не друзі. І коли я побачу тебе, Дерек, між нами буде поєдинок.
Дерек Чісора, якщо ти там і хочеш битися, приходь до мене. Я вже зламав тебе двічі, і я зроблю це знову, ти маленький гівнюк.
|
|
|
|
peresihne | Дата: Вс, 24.07.2022, 09:01 | Сообщение # 2019 |
 Супер-Модератор
| У Хінклі, США в елімінаторі WBC в напівлегкій вазі (до 57,2 кг) побилися чемпіон WBO International з США Джоет Гонсалес (25-3, 15 KO) і екс-чемпіон світу Айзек Догбо (25-2, 15 KO) з Гани. Догбо активно почав перший раунд, постійно турбуючи свого опонента. Гонсалес прокинувся лише в середині другої трихвилинки, зайнявши центр рингу і піддавлюючи ганця.
Включивши з третього раунду свій футворк і клінч Догбо зміг збити атакуючий запал суперника. Але в наступній трихвилинці Джоет потряс ганця правим через руку.
Після екватора бою Гонсалес виглядав краще суперника, постійно перебивав його. Догбо намагався відповідати ударом на удар, але на рівних працював лише кілька раундів.
За підсумками поєдинку судді віддали Догбо спірну перемогу роздільним рішенням: 96:94, 94:96, 96:94.
Колишній чемпіон світу Енді Руїс (34-2, 22 КО) висловився з приводу реваншу Олександр Усик – Ентоні Джошуа: «Перше, що я можу сказати, так це те, що якщо Усик не повторить моїх помилок, то він виграє бій. Тому що у мене було все для того, щоб побити Джошуа, але все відбувалося так швидко: я був там, я був тут, я не концентрувався на тому, що дійсно мав робити. Але Усик інший. Він готовий. Він більш дисциплінований. Він вже був чемпіоном світу. Він вже був супер відомим. Але це буде складний бій для обидвох.
Одна з причин, чому я обрав Ортіза – це тому, що Усик також шульга. Потрібно спробувати шульгу. Я знаю, що обрав складного суперника. Але це те, що хочуть побачити фанати. Думаю, Ортіз – це великий крок вперед».[/DALSHE]
Арум: Ми активно працюємо над реваншем Хейні - Камбосос,Це не правда, що все вже вирішено, але ми працюємо над цим. Зараз ми працюємо з урядом Австралії, тому що не хочемо проводити цей поєдинок на великому стадіоні, який вміщує 50 тис. глядачів, як в першому бою. Тому ми розглядаємо стадіон Rod Laver, у якого 20 тис. посадкових місць.Все ще в процесі, всі старанно працюють, щоб бій відбувся в середині жовтня. Вони, так само як і минулого разу будуть битися в неділю, а в Сполучених Штатах це буде субота. Разом з цим на ESPN в США буде транслюватися ряд чемпіонських боїв",
|
|
|
|
admin | Дата: Чт, 28.07.2022, 22:30 | Сообщение # 2020 |
 Супер-Модератор
| Поединок за будущее. Дэнни Гарсия будет боксировать с Хосе Бенавидесом
Дэнни Гарсия и Хосе Бенавидес – очень похожие спортсмены, хотя может показаться, что это не так. Оба всегда были рядом с титулами, Дэнни даже ими владел. Оба не справились с топами своего дивизиона.
Сейчас они встретятся в отличном поединке – уже сейчас можно говорить, что скучать не придется. Но только победитель сможет рассчитывать на еще один шанс. Будущее заберет только победитель. Проигравший уйдет ни с чем.
Кто фаворит? Здесь все просто – тот, кто лучше как боксер. И это – Дэнни Гарсия. Но это вообще ничего не значит в условиях, в которых боксеры выйдут в ринг. Getty Images/Global Images Ukraine. Дэнни Гарсия
Первый момент – психологический. Гарсия возвращается после перерыва почти в два года. Сразу с непростым соперником, у которого хоть какая-то, но практика была. Втянуться в это морально непросто после перерыва.
Второй – физический. Пояснения – те же. Гарсия просто давно не боксировал. Но тут же трудно назвать вот эти перерывы и возвращения Бенавидеса удачными. Здесь они примерно в равных условиях.
И последнее – базовая комплектация спортсменов. Хосе – младше и больше. Дэнни – старше, но более искусен. Оба прекрасны в ближнем бою, но Гарсия более мастеровит в позиционном противостоянии. Если справится с длинными руками противника, может произойти повторение поединка с Кроуфордом. Если нет – Бенавидес может и достать.
Оба отлично держат. От того же попадания Кроуфорда упал бы кто угодно, но весь поединок Бенавидес держался отлично. Гарсия проигрывал трижды мощным панчерам: Киту Турману, Шону Портеру и Эрролу Спенсу. Никаких падений и хождения по грани возможностей.
Поэтому здесь видится яркое позиционное противостояние с кучей эпизодов махача на ближней дистанции. Если кому-то прилетит – бой может закончиться моментально, потому что и удар у обоих отличный, и финишируют они здорово. Если нет – результат будет зависеть от того, кто кого и куда затянет: Бенавидес соперника в драку или Гарсия оппонента в бокс.
|
|
|
|
|